FAQ

Wij gebruiken deze gegevens alleen om de donatie te controleren en eventuele correspondentie omtrent de donatie. Daarnaast gebruikt onze betalingsprovider Mollie jouw gegevens voor de afhandeling van de donatie.

We hebben ervoor gekozen dat er geen minimum en maximum aanwezig is betreffende het doneer bedrag. Dit betekent dat je zelf mag bepalen hoeveel je kwijt wilt. Grote of kleine duit, je gebaar is goud!

Het geld wordt ingezameld via een rekening van de stichting. De stichting zal al de ontvangen donaties volledig gebruiken voor de actie ‘Hulpdooreentulp’.

Een groep studenten uit Zwolle die graag willen helpen aan een mooiere samenleving. Deze actie is binnen korte tijd ontwikkeld en ontstaan.

De tulpen worden gratis geleverd en gedoneerd aan de verzorgingstehuizen in Zwolle.

Deze actie is een initiatief van enkele Zwolse studenten. Studenten die de handen uit de mouwen willen steken. Dankzij onze directe contacten, kunnen wij de tulpen inkopen bij een regionale bloemenkweker. De eerste tulpen zijn ingekocht, maar hier is geld voor nodig. Elke cent gaat naar de tulpen voor de ouderen. Dit betekent dat wij zonder winstbejag handelen.

De corona crisis heeft grote gevolgen voor de bloemensector. Momenteel worden er veel tulpen vernietigd. Dit is natuurlijk heel erg vervelend.

Daarnaast zijn er veel ouderen die leven in een verzorgingstehuis en geen bezoek kunnen en mogen ontvangen en daarnaast niet beschikken over voldoende digitale middelen.

Om te zorgen dat de ouderen niet eenzaam zullen verpieteren, is ervoor gekozen om ze een hart onder de riem te steken door middel van een bloemetje.

Load More